Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Jax

Moderator
Moderator
Informacije

Tvoje pravo ime: Jax

Tvoje godine: 22

Vremenska zona: GMT+1

Kada si obično u igri (vreme, npr., od 10:00 do 19:00): Obično od 16:00 do 22:00

Prosečna dnevna aktivnost (vreme): Oko 5–6 sati dnevno

Tvoj Discord: jaxnysy

Tvoje ime u igri: Jax

Tvoj ID:

Želim da budem kustos za Kriminal ili Državu: Država / bios lošeg policajca

Jezici koje govoriš: Engleski (tečno), Španski (osnovno), Srpski (tečno)

Dodatne informacije

Zašto želite da postanete admin?
Želim da postanem admin jer volim da pomažem u održavanju servera organizovanim i pravednim. Već provodim puno vremena u igri i često pomažem novim igračima kao Discord mod kad mogu. Mislim da mogu doprineti tako što ću smireno rešavati situacije i osigurati da se pravila poštuju, a da pritom ne narušim iskustvo drugih igrača.

Koje iskustvo imate na drugim serverima?
Igrao sam na više RP servera tokom poslednjih nekoliko godina i dobro razumem pravila servera, RP standarde i očekivanja admina. Iako ranije nisam držao visokopozicioniranu admin ulogu, neformalno sam pomagao osoblju i razumem kako funkcionišu admin alati i izveštaji.

Koje su vaše snage?
Moje najveće snage su strpljenje, komunikacija i zadržavanje smirenosti u stresnim situacijama. Pravedan sam u rešavanju sukoba i ne shvatam stvari lično. Takođe sam aktivan i pouzdan kada se nečega prihvatim.
  1. Koje su vaše najveće slabosti? Ponekad previše razmišljam o odlukama jer želim da budem što pravedniji, ali radim na tome da budem samouvereniji i odlučniji kada je to potrebno.

Da li ste spremni da se odreknete RP života i postanete administrator? Da, razumem odgovornost i spreman sam da se odrekne uobičajenog RP-a da bih se fokusirao na administrativne dužnosti.

Da li ste spremni da prodate svoj biznis? (Imati biznis dok ste administrator je zabranjeno) Da, server trenutno nije aktivan.

Da li postoji neki problem u stvarnom životu koji vam trenutno onemogućava aktivnost? Ne, nema problema u stvarnom životu koji bi mi onemogućili da budem aktivan.

• Love
Reactions: Luk
Status
Not open for further replies.